Drake és Rihanna újra együtt?

Drake és Rihanna újra együtt?

News

Drake és Rihanna még 2010 és ’11 során járt együtt. Utána is jóban voltak, de amikor Riri tavaly újra öszsejött Chris Brownnal, Drake ősellenségével, akkor érthető okokból eltávolodtak egymástó. Drake azonban igazi úriember, felülemelkedett a dolgon, és a minap vacsorázni hívta az énekesnőt. A meghitt, erőteljesen randevúnak tűnő vacsora végül puszival és öleléssel végződött. Szemtanúk persze most is voltak, akik egyetértettek abban, hogy elég jó rezgések voltak a levegőben.

„Drake megölelte Rihannát, és csókolt lehelt az arcára. Igazi gentlemanként viselkedett. Például intett egyik testőrének, hogy segítsen neki a nehéz, éttermi székkel, és megvárta, amíg Riri feláll, csak ezután kezdett ő is szedelőzködni.”

Hogy valóban randi volt-e, azt nem tudni, de Drake ismerősei egyöntetűen azt állítják, hogy a rapper érzései soha nem szűntek meg teljesen Rihanna felé. Csak mivel nagyon jól nevelt, nem akart bekavarni, kivárta, hogy Rihanna érzései végleg kitisztuljanak a bugris Chris Brownnal kapcsolatban. Rihanna jelenleg szingli, és köszöni szépen, nagyon jól van. Lehet, hogy esetükben valóra válik a tinifilmek örök dilemmája, és a lány a rosszfiú helyett végül a kedves, intelligens havert választja, aki türelmesen várt rá? Majd meglátjuk.

Mit gondoltok, jók lennének együtt?