Katy nem házasodik

Katy nem házasodik

News

Amióta századjára is összejöttek, Katy Perry és John Mayer kapcsolata egyre komolyabbra fordul. De vajon olyannyira, hogy tényleg a házasságot terveznék? Egyes ismerőseik azt állítják, hogy Mayer annyira be szeretné bizonyítani Katy-nek, hogy tényleg komolyan gondolja, és soha nem akarja már elhagyni, hogy a frászt hozta az énekesnőre. Méghozzá azzal, hogy máris feltette neki a nagy kérdést. És arra bizony választ is kapott, de nem egészen olyat, mint amilyet szeretett volna.

Egy forrás így nyilatkozott a dologról:
„John nem fog többé elfutni Katy elől. Tisztában van a rossz hírnevével, és azzal is, hogy hogyan bántotta Russell Brand Katy-t a házasságuk során. Ezért aztán bármire kész annak érdekében, hogy bebizonyítsa neki, tényleg ő a nagy ő számára, és hogy tényleg el akarja venni feleségül. Meg is kérte Katy kezét, de az őt eléggé elbátortalanította. Mert ugyan beszéltek már róla, de Katy szerint ez még túlságosan korai lenne. John eléggé kiborult.”

Nem csoda, ha az énekesnő nem áll még készen oltárhoz állni egy elbaltázott házasság után, egy se veled, se nélküled kapcsolatban.

„Katy szereti Johnt – folytatta a forrás. – Csak egyszerűen még nem érzi azt, hogy elég gyógyító idő telt volna el a válása óta. Meg is mondta neki, hogy kicsit több időre van szüksége, hogy újra egésznek érezze magát.”
Micsoda fordulat – és micsoda tanulság. Ezekszerint a legnagyobb nőfalók is házasságra vágynak, ha megtalálják az igazit.