Rihanna, az UFO-vadász

Rihanna, az UFO-vadász

News

Rihanna egy azonosítatlan repülő tárgyakat kutató férfit fogadott fel, hogy a nap 24 órájában értesíthesse őt az esetleges földönkívüli tevékenységekről. Hogy mi van? Pontosan ez. Rihanna meggyőződésesen hisz a földönkívüliek létezésében, és abban is, hogy élete során biztosan ellátogatnak az idegenek a földre. Ezért akar biztosra menni. A férfi, akit felfogadott, a nevadai Mojave sivatagban tartózkodik, egy UFO-figyelőknek fenntartott hotelben, közel az 51-es körzethez. Ez az a katonai bázis, amelyen az amerikai kormány állítólag földönkívüliekkel kísérletezett.

„Rihanna mindig is meg volt győződve arról, hogy az idegenek eljönnek majd a földre, még az ő élete során. – mesélte egy ismerőse. – Ezért fogadta fel ezt a pasast, aki égpásztázónak hívja magát. Ő azonnal értesítheti őt, ha bármi figyelemreméltót észlel Nevadában. Ez nemcsak valami hóbort Ririnél, ő tényleg hisz, és a pénz sem érdekli, ha arról van szó, hogy bizonyítékokat szerezhet.”

Az idegenek iránti szenvedélyét Riri az apjától örökölte, aki szintén nagyon rajta van a témán, és akivel régen éjszakákat töltöttek az ég kémlelésével.


Biztos így védekezik ellenük.