Harry nem twerkingel

Harry nem twerkingel

News

Miley Cyrus VMA-n bemutatott twerkingje óta mindenki a botrányos hátsórázásról beszél. A legtöbben védik az énekesnő performanszát, és úgy általában a jelenséget, de persze olyanok is vannak, akik elítélik. Meglepő módon a fiatal férfiak között is találunk ilyet. Például Harry Stylest, aki nőcsábász híre ellenére mégis gáznak tartja a riszát. Különösen, ha arról van szó, hogy a One Direction rajongói próbálnak így táncolni. Egy interjúban adott hangot azon aggodalmának, mely szerint a twerking a promiszkuitást reklámozza.

„Számomra ez elég illetlen dolognak tűnik. – mondta Harry. – Különösen azon korcsoport számára, akik egyébként a célcsoportjai ennek az egész mizériának. Aggódom amiatt, hogy a rajongóink ezt nyomják. Szerintem ez az egész tánc a szabados szexuális életet hirdeti.”

Mivel a One Direction rajongótábora főleg a kistinikből áll, végülis érthető Harry aggodalma, hiszen valóban nem jó, ha kislányok ilyen szexuális jellegű táncot gyakorolnak. Aztán hogy Harry tényleg komolyan gondolta-e, vagy menedzseri teamjük mondatta vele ezt a kislányok védelme érdekében, nem tudjuk, mindenesetre szimpatikus húzás volt.