Miley ft. Britney

Miley ft. Britney

News


Miley Cyrus és Britney Spears közös számot rögzítettek Miley októberben esedékes albumára. A dal producere, Sean Garrett azt mondja, hogy a kollaboráció ikonikus lett, és hogy biztosan nem fogja sem Miley, sem Britney rajongóit kiakasztani. Sőt.

„Szuper lesz. – mondta Garrett. – Miley szuper cool, egy igazi menő csaj, állandóan mosolyra készteti az embert. Őrült energiái vannak, a zenéje pedig kemény. Csináltunk 3 számot együtt, és az egyikben a nagyszerű Britney Spears is részt vett. Az ’epic’ az egyetlen szó, amellyel jellemezni tudom a végeredményt. Imádom őket.”
A producer, aki a 2007-es Blackouton dolgozott már együtt Britney-vel, azt is elárulta, hogyan jött az ötlet a kollaborációra.

„Dumálgattunk Miley-val meg egy producertársammal, és egyszerűen csak arra jutottunk, hogy ehhez a dalhoz Britney kell. Pont.”

De nemcsak MIley dolgozik az új albumon, hanem Britney is, méghozzá sorban 8. stúdióalbumán. Miley számára biztosan nagy példakép Britney, hiszen tinisztárból tudott popdívává válni. Jelenleg Miley is hasonló úton jár, és egyesek szerint még egy Britney-féle összeroppanás is összejöhet neki, hiszen mostanában, saját elmondása szerint is sok problémája van. Reméljük, jó hatással volt rá a közös munka.