Pharrell a 1D-t akarja

Pharrell a 1D-t akarja

News

Pharrell Williams beismerte, hogy máris megbeszéléseket folytat néhány dallal kapcsolatban a fiúk készülődő albumához. Az énekes-producer, aki ott állt az elmúlt évek szinte minden nagyobb slágere mögött, bevallotta, hogy nagyon szívesen dolgozna együtt a brit szenzációcsapattal a Midnight Memories című lemezen. Pharrell számára ugyanis nagyon kellemes csalódás volt a srácok által felvett új irány, ezért jutott eszébe a közös munka.

„Igen, mindenképpen tárgyalásokban vagyunk. – mondta. – Amit ugyanis hallottam a készülődő albumról, az bizony kellemes meglepetés volt. Az új cucc mindenképpen profizmusról és fejlődésről szól. Remélhetőleg tényleg része lehetek a munkájuknak. Ezek a fiúk hihetetlenül keményen dolgoznak. A hölgyrajongóink szerintem tutira izgatottak lesznek, ha együtt vonulunk stúdióba a srácokkal.”

Az viszont már annyira nem biztos, hogy Pharrell férfirajongói is olyan lelkesedéssel fogadják majd kedvencük döntését. A One Direction ugyanis nem éppen a pasik szíve csücske. De ki tudja, Pharrell közreműködése után talán a férfiak is képviseltetik majd magukat a 1D koncerteken. Sok idejük nincs már a munkára, ugyanis a Midnight Memories november 25-én már meg is jelenik majd.