Ariana Grande Bieberrel sms csatázik

Ariana Grande Bieberrel sms csatázik

News

Ariana Grande azt mondta, hogy alig beszél Justin Bieberrel élőben, de ha telefon kerül a kezükbe, akkor bizony megy az sms-flört ezerrel. Az énekesnő egy magazin interjújában mesélte el, hogy Biebsszel csak a helló-sziáig jutottak, ám telefonnal…

„Justin a leghíresebb kontakt a telómban. – mesélte lelkesen Ariana. – Annyira királynak éreztem magam, amikor elkezdett nekem sms-eket írni. Nem is hittem el, hogy komolyan ő írt először. Azt írta, hogy Na mizu, cukorfalat? Amikor ezt megkaptam, eldobtam a telefont, és arra gondoltam, hogy ez tutira nem is történt meg. Aztán akkor is írt, amikor kijött az új dalom, mert nagyon tetszett neki.”

A húszéves énekesnő egyébként jelenleg a The Wantedes Nathan Skyesszal randizik, úgyhogy Bieberrel valószínűleg megmaradnak az sms-ezésnél. És hogy mivel magyarázza Ariana Bieber érdeklődését?
„A tény, hogy tetszett neki a zeném azt jelenti, hogy hiteles vagyok számára művészként. Nagyon szeretnék egy szép napon vele dolgozni. Szerintem ő csodás.”

Justin Bieber legutóbbi akcióit tekintve persze egyáltalán nem biztos, hogy a művésznő hiteléért van oda, az viszont egyre sanszosabb, hogy közös klipre számíthatunk tőlük.

Helló-szia, mi? :)