Jennifer Hudson soha nem ivott

Jennifer Hudson soha nem ivott

News

Az Oscar-díjas énekes-színésznő, Jennifer Hudson bevallotta, hogy rettenetesen parázott legújabb filmszerepétől. Az úr és Pete elkerülhetetlen bukása című filmben Jennifer egy heroinfüggő nőt alakít, ami keménynek bizonyult mindenféle tapasztalat nélkül. Hiszen Jennifer nemhogy drogokkal nem került soha kapcsolatba, de mint bevallotta, soha életében nem fogyasztott még egy korty alkoholt sem. A 31 éves színésznő így mesélt a dologról:
„Nagyin megrémültem ettől a részétől a munkának, hiszen semmiféle hivatkozási pont nem volt hozzá az életemben. 31 vagyok, és soha, de soha nem ittam még alkoholt, vagy használtam drogot eddigi életemben. Leragadtam a diétás kólánál, az üdítőital poroknál és a víznél.”

Jennifer egyébként egy másik igen komoly szerepe miatt is izgatott volt. Ő játssza ugyanis Nelson Mandela exfeleségét, a szintén politikus Winnie Mandelát a róla szóló életrajzi filmben. Főleg, hogy Winnie ügyvédjei majdnem ellehetetlenítették a produkciót, hiszen perrel fenyegették a rendezőt.

A színésznő a forgatások mellett a zenéről sem mondott le, azt ígérte, 2014-ben mindenképpen megjelenik legújabb albuma is.