Game, az új Robin Hood

Game, az új Robin Hood

News

Múlt hétvégén újabb, értelmetlen tragédia történt Los Angeles egyik külvárosában. Ismeretlenek tüzet nyitottak egy férfira és kislányára saját házuk bejárójában, melynek következtében a hatéves kislány meghalt. Miután hallotta a híreket, The Game úgy döntött, hogy tízezer dollárt ad a meggyilkolt Tiana családjának, hogy abból fedezni tudják a kicsi temetését. Ez az adomány pedig az első volt egy nagyobb projekt . Gema Robin Hodd Projectjének célja az, hogy idén karácsonyig egymillió dollárt osszon szét saját vagyonából olyan családoknak, akik igazán rászorulnak.

The Game-t különösen meghatotta a hatéves Tiana Ricks halála. A rapper twitterére is kiírta, hogy mennyire kikészült a történtekről.

„Ez egy nagyon szomorú történet – írta. – Olyan erősen ütött szíven, mint eddig talán semmi. Tiana már a földön feküdt, és haldoklott, de folyamatosan azt kérdezgette szintén lelőtt apjától, hogy az jól van-e...”

A rapper személyesen kereste fel Tiana édesanyját, hogy kifejezze mély megrendülését, és hogy megtudja, mennyibe kerül majd a temetés. A lövöldözés okát azóta sem sikerült kiderítenie a rendőrségnek, ahogyan az elkövetők személyét sem.

:(