Miley kikövet

Miley kikövet

News

Jó ideje gondok vannak Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolatában. Legalábbis a pletykák folyamatosan erről szólnak. És mivel a pár gyakorlatilag már soha nem jelenik meg együtt, nem segítenek abban, hogy a híresztelések megszűnjenek. Miley legutóbbi húzása az volt, hogy fogta magát, és kikövette állítólagos vőlegényét a twitteren. Ráadásul nemcsak ő tette ezt, hanem minden családtagja, aki követte a színészt, köztük az énekesnő édesanyja és édesapja is.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy maga Liam kábé egyszer írt tweetet, egyébként pedig az oldalt egy erre megbízott személy kezeli. Nem is igazán tartalmaz személyes dolgokat, és nem is lép interakcióba senkivel, csupán a színész filmjeit promótálja. Tehát nem egy olyan twitter account, amit a barátoknak, szeretteknek követni kell, mindenesetre akkor is különös a Cyrus család tömeges kikövetése.

Persze újra felröppent az a lehetőség is, hogy Liam valójában megcsalta Miley-t January Jonesszal. Annak ellenére is, hogy pár napja a színész nyilatkozatot adott ki szóvivője által. Ebben az állt, hogy semmi köze nem volt January Joneshoz, az egész sztorit az Us Weekly magazin találta ki. Biztosat tehát még mindig nem tudni, csak azt, hogy a történtek ellenére Miley még mindig hordja az eljegyzési gyűrűjét.