Zac és a kokain- Az igazság!

Zac és a kokain- Az igazság!

News

A napokban robbant a hír, hogy Zac Efron, minden jófiús imidzs ellenére durván kokainfüggő, és rehabon is járt már. Azóta kiderült, hogy nem is egyszer, ráadásul nemcsak a kokainon, de az MDMA-n is rajta van. A TMZ kiderítette, hogy az ifjú színész már több, mint két éve súlyos kokainfüggő, és idén márciusban próbált meg először professzionális segítséget kérni. Akkor hetekig járt be egy kaliforniai intézet járóbeteg rendelésére. Aztán áprilisban visszatért LA-be, hogy a Neighbors, azaz szomszédok című filmet forgassa. A munkálatok során azonban nem, hogy jobban lett, hanem rosszabbodott függősége. Olyan is előfordult, hogy egyszerűen nem jelent meg a forgatáson, és ekkor már mindenki tudta, hogy baj van.

Miután a forgatás véget ért, Zac újra megpróbált egy elvonót, de megintcsak járóbeteg rendelés formájában.

Ismerősei szerint négy fő oka van, ami miatt a 25 éves színész rákapott a drogra.


  • Az egyik, hogy még mindig problémái vannak a szüleivel, akik kora ellenére is függőségi viszonyban akarják tartani, és irányítani próbálják életét.

  • Aztán karrierje miatt is nagyon csalódott, hiszen a High School Musical filmek óta nem volt igazán nagy sikere.

  • Párkapcsolati problémái is vannak, vagyishogy éppenséggel nincsenek, hiszen a Vanessa Hudgensszal való szakítás óta képtelen kapcsolatot kialakítani.

  • Végül baráti köre sem éppen támogató, hiszen éppen ők voltak azok, akik megismertették a droggal. Ezektől az arcoktól Zac állítólag már megszabadult, úgyhogy most már csak a kokaint kell végképp elfelejtenie.