Katy Perry öngyilkos gondolatai

Katy Perry öngyilkos gondolatai

News

Katy Perry majdnem két évvel Russel Branddel való válása után árulta csak el, hogy valójában mennyire viselte meg a szakítás. Az énekesnő a teljes összeomlásról beszélt a minap egy interjúban, úgy emlegette a válás utáni hónapokat, mint élete legsötétebb időszakát, amikor csak sötét gondolatok kínozták. Azt is eláulta, hogy új lemezének egyik dala, a By The Grace of God, vagyis isten kegyelméből pont erről az időszakról szól.

„Ez a dal a bizonyítéka annak, hogy mennyire nehéz volt nekem egy bizonyos ponton. Azt kérdezgettem magamtól, hogy meddig kell ezt elviselnem. Van egyáltalán értelme annak, hogy folytassam az életemet?”

Ezek bizony súlyos szavak. De nemcsak ez a dal származik Katy fájdalmából.

„Minden dalom a való életből táplálkozik. Csakis olyan dolgokról tudok írni, amelyek megtörténtek. Minden bizonyízék benne van a zenémben. Mindent elmondok a rajongóimnak, amit csak tudni akarnak, csak hallgatniuk kell a dalaimat.”

Katy Perry egy évig volt a komikus Russell Brand felesége. Váásuk óta már kikecmergett a gödörből, karrierjének csillaga fényesen ragyog, és a szerelem is újra rátalált John Mayer személyében, akivel ugyan már vagy négyszer szakítottak, de állítólag tökéletes társai egymásnak.

Hogy tetszik a By The Grace of God?