Nem lesz esküvő

Nem lesz esküvő

News

Amikor Zayn Malik megkérte Perrie Edwards kezét, a lány azt nyilatkozta, hogy alig várja, hogy hozzámehessen szerelméhez. Most azonban mégis arról számolhatunk be, hogy az énekesnő egyelőre jegelte a lagzi témát. De nyugi, nincs semmi probléma. Továbbra is hozzá szeretne menni a One Direction szomorű szemű sztárjához, egyelőre azonban olyan elfoglaltak mindketten, hogy nincs idejük ilyenekkel foglalkozni.

„Még egyáltalán nem volt időm az esküvő részletein gondolkodni. – vallotta be Perrie. – De persze nagyon izgi, és már nagyon szeretném tervezgetni. Alig várom, hogy végre arra is sort keríthessek.”

A Little Mix sztárja azt is elmondta, hogyan tartják izzásban a kapcsolatukat Skype-on keresztül...

„Rirkán találkozhatunk csak Zaynnel, de mindig Skype-olunk. De még így is próbálok kitenni magamért, például kifestem magam, mielőtt beszélünk, hogy csinosnak lásson. Mindig megpróbálok olyan fényeket találni, amelyek előnyösnek mutatnak, és közben jól is látszom. Néha eldöntöm a lámpát, hogy félhomály legyen, és úgy nézze ki, mint aki most kelt. De a legjob persze a természetes fény, ha tehetem, mindig ablakhoz ülök.”

Perrie azt is elárulta, hogy ha sor kerül az esküvőre, természetesen a Little Mix tagjai leszne a koszorúslányai.