Jonasék nem melegek

Jonasék nem melegek

News

A The Jonas Brothersről már karrierjük kezdete óta keringenek olyan pletykák, amelyek szerint a fivérek homoszexuálisak. Mindez annak ellenére, hogy Kevin Jonas 2009 óta nős, ráadásul nemsokára apuka lesz. Öccsei pedig állandóan gyönyörű csajokkal randiznak, jelenleg is van barátnője mindkettőnek. A srácok most az Out nevű melegmagazinnak adtak interjút, akik a zenei kérdések mellett természetesen azt sem voltak restek megkérdezni, hogy mi a helyzet melegfronton. A fiúk elmondták, hogy heterók, és egyáltalán nem érdeklik őket a pletykák, és sok meleg barátjuk van. Joe a következőket nyilatkozta:

„Sok meleg barátunk van, és persze sok rajongónk is az. De ennyi. Ez egy tipikus fiúbanda sztereotípia. Az emberek rögtön ezt feltételezik, de mi ezt nem vesszük támadásnak.”

Nick sem vélekedett másként a dologról:

„Nem érdekelnek ezek a pletykák, az a fontos, hogy banda legyünk. És amúgy imádom a színházat, mindig is imádtam, és a divatot is. És sok más olyan dolgot is kedvelek, amelyhez meleg sztereotípiák kötődnek.”
Jonasé tehát kerekperec megmondták, hogy a lányok érdeklik őket, bár ettől még nem valószínű, hogy a pletykák alább hagynának majd.