Blue Ivy-t levédik

Blue Ivy-t levédik

News

Beyoncé és Jay-Z úgy döntött, hogy levédetik kislányuk, Blue Ivy nevét. Na nem névirigységből, hanem azért, hogy ezzel megakadályozzanak másokat, hogy pénzt csináljanak a kislány becenevéből. Beyoncé 2012 januárjában adott életet első gyermekének, aki már születésekor szupersztár volt, így aztán nem meglepő, hogy sokan akartak némi hasznot leakasztani róla valamilyen módon. Ezért gondolták azt a szülők, hogyha levédik a nevet, akkor megakadályozzák a haszonlesők próbálkozásait.

De hiába ez a gyerekük neve, a levédés nem megy olyan könnyen. Létezik ugyanis egy partyszervező cég, amely Blue Ivy Events in Boston néven fut. A cég 2009 óta működik, úgyhogy nem a Carter család lehúzása miatt találták ki a nevet. Jay-Z a Vanity Fair magazinnak mesélt a dologról.

„Sok ember van, aki különféle termékeket akartak eladni a gyerekünk nevével. És hát alap, hogy senki nem akarja, hogy a gyerekéből ismeretlenek húzzanak hasznot. Egyébként mi nem akartunk semmi ilyesmit. A nevet csak le akartuk védetni, de semmilyen pénzszerzési célunk nem volt a dologgal.”