Madonnát megerőszakolták

Madonnát megerőszakolták

News

Madonna rengeteg dolgon ment keresztül az elmúlt 30 évben, amióta a popszakmában dolgozik. De keresztülment valami sokkal rosszabbon is, olyanon, amelyet ellenségünknek sem kívánnánk. A díva bevallotta, hogy nemi erőszak túlélője. Madge a Harper’s Bazaarnak írt egy kis esszét, ebben vallott ifjúkori éveiről, azokról is, amikor még nem volt sztár. És amelyek sötétebbek voltak, mint gondolnánk.

„New York egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek én szerettem volna. Nem fogadott tárt karokkal. Az első évben fegyverrel raboltak ki. Megerőszakoltak egy tetőn, a hátamhoz szegezett késsel kényszerítettek fel az épületre. Háromszor törtek be az albérletembe. Nem tudom, miért. Nem voltak értékeim. Először a rádiómat vitték el.”

Bővebben nem fejtette ki a New York-i szörnyűségeket, de talán nincs is rá szükség... :( Emellett a trauma mellett Madonna azt is őszintén elmondta, hogy mennyire rosszul esett neki, amikor örökbefogadásai miatt támadások érték.

„Nem tudtam, hogy az, ha örökbe akarok fogadni, ekkora kalamajkát okoz. Vádoltak mindennel akkoriban: gyerekkereskedelem, gyerekrablás, hogy a celebségemet felhasználva mások elé nyomulok, befolyásos embereket bérlek fel, és persze különböző boszorkányságokkal is vádoltak. Sok dolgot csináltam, ami miatt érthető, hogy támadások értek. De sosem gondoltam, hogy egy gyerek életének megmentése is köztük lesz. De mindegy. Túl vagyok rajta. Ezt mindet túléltem.”

Senki sem mondhatja, hogy Madonnának csak úgy az ölébe pottyant a siker. A legtöbb nő lehet, hogy nem is tudott volna feldolgozni egy akkora traumát, amekkorát egy nemi erőszak jelenthet.