Katy Danielt akarja

Katy Danielt akarja

News

Daniel Radcliffe egy tévés interjúban vallotta be a múlt hónapban, hogy mint minden emebr, ő is odáig van valamelyik sztárért. Ez a sztár pedig nem más, mint Katy Perry. És Katy-nek ugyan szerelme van, a szintén énekes John Mayer személyében, mégis nagyon hízelgőnek találta a dolgot, és bevallotta, hogy szívesen összehaverkodna a színésszel. Olyannyira, hogy fel is vette vele a kapcsolatot. Méghozzá elég érdekes módon, egy interjún keresztül üzent neki.

„Oh kérlek, Daniel, ez nem a harmadik osztály. Csak csörgess meg! Ne legyél félénk. Vagy ha az vagy, akkor valamelyik embereddel hívass fel valakit az enyémek közül, és elintézzük. A szívem már elkelt, szóval nem arról lenne szó, hogy randizunk. Szerintem Daniel nagyon cool, és tényleg nagyon szeretném megismerni. Bandáznák, buliznánk, szuper lenne. ” – mondta Katy egy magazinnak.

Katy egyébként azért volt ilyen konkrét, mert a 24 éves színész azt is bevallotta Ellen DeGeneresnek, hogy ugyan lett volna alkalma összeismerkedni Katy-vel, amikor ugyanazon a rendezvényeken tartózkodtak, de mindig túlságosan is parázott megszólítani.

„Mindig elképzeltem, hogy odamegyek, köszönök neki. De aztán arra jutottam, hogy mivan, ha azt gondolja, hogy egy rajongó tinifiú vagyok, és simán leráz. Ezért meg sem próbáltam, mert annyira ciki lett volna.”
Úgy tűnik, Katy bírja a brit srácokat. Férje, Russell Brand is brit, ahogyan Robert Pattinson, egyik legjobb barátja is.

Nem harap a néni...