Louis Tomlinson kilépne

Louis Tomlinson kilépne

News

A One Directionhöz közel álló emberek szerint Louis Tomlinson már most nagyon várja azokat az időket, amikor már nem lesz a világ legnépszerűbb bandájának tagja. A zenekar legidősebbjeként nem meglepő, hogy már azon agyal, mihez kezd majd, ha saját ura lesz az életének. Az információ teljesen név nélkül érkezett a sajtóhoz, de nagyon is van értelme. Főleg annak tudatában, hogy Louis mostanában nagyon ráfeküdt a dalszerzésre.

„Már kétségbeesetten vágyik egy normális életre, olyanra, amelyben bármikor elmehet bárhová a barátnőjével. Anélkül, hogy féltékeny tinilányok százai akarják kivájni Eleanor szemét. – mondta az informátor. – Már most tisztán látja körvonalazódni a 1D utáni életét. Ezért is folyt bele a zeneírásba mostanában.”

Ez valóban így van, ő és Liam Payne több dalt is jegyeznek a One Direction következő albumára, amelyik november 25-én jelenik meg. Ezt nem is titkolták, Louis maga is lelkesen nyilatkozott róla.
„Liam és én napokat töltöttünk zeneírással. Nagyon várom már, hogy mit mondanak az emberek a szerzeményeinkről.”

Az állítólagos forrás azt is elkotyogta, hogy Louis szeretne egy kicsit érettebb rajongótábort keríteni a bandának, és állítólag ebben a Midnight Memoriesnek nagy szerepe lesz majd. Hiszen ha bejön, Louis későbbi 1D elhagyása annál reménytelibb lehet majd. Mit szólnátok, ha hamarosan tényleg otthagyná a bandát?

Barátnőjével, Eleanor Calderrel, akinek állítólag novemberben meg szeretné kérni a kezét.