Gyömbérriadó

Gyömbérriadó

News
Ginger (vagyis Gyömbér) Spice, a Spice Girls szabadszellemű és nagyszájú vöröskéje, aki azóta már szőke, újra stúdióba vonult, hogy a világnak többé ne kelljen hiányával küzdenie. A lemeznek már a címe is megvan: Putting On The Bling, az egyik dal után. Geri most azzal a produceri gárdával dolgozik, akik a Spice Girl legnagyobb slágerei mögött is álltak, úgyhogy méltán tűnik ígéretesnek a dolog, kérdés, hogy a 2010-es években is tudnak-e valami újdonságot nyújtani. Halliwell kisasszony pozitívan áll a kérdéshez, és rettenetesen izgatott, reménykedik benne, hogy az ú lemez nagyot szól majd, és nem felejtették őt el a rajongói.

„2011 hihetetlenül izgalmasan indult számomra. A zene és a divat, életem két legnagyobb (munka)szerelme, és most mindkettő beérni látszik.” – lelkendezett Geri.

Az énekesnő utolsó szólóalbuma 2005-ben jelent meg. Ezután csak a Spice Girl újraegyesülésekor állt színpadon a 2007-es turnén, azóta nem aktívkodott. Mit gondoltok, elképzelhető, hogy visszaénekli magát a legmenőbbek közé?