Beyoncé visszavág

Beyoncé visszavág

News

Beyoncé valamire készül. Méghozzá nem is akármire, hanem arra, hogy megsemmisítő csapást mérjen a popvilág üdvöskéire, és letaszítsa őket a toplistákról. Beyoncé év végére tervezi új kislemezének megjelenését, akkorra, amikor több riválisa, pl. Katy Perry, Miley vagy éppen Lady Gaga is új albummal készül. Az énekesnő tervéről többen is tudnak a zeneiparban:

„Sokan hallottuk, hogy Beyoncé valami újjal rukkol elő a negyedik negyedévben, tehát valamikor november-december táján.” – mondta egyikük. – Ez egy hivatalos kislemez lesz, tökéletesen időzítve ahhoz, hogy a többieket kiüsse majd a nyeregből.”

A forrás azt is elmondta, hogy az énekesnő mindent megtett, hogy a dal titok maradjon. Állítólag már klipet is forgattak hozzá még augusztusban, méghozzá úgy, hogy forgatás közben a lehető legkevesebbszer játszották le a számot, nehogy kiszivárogjon. A videót elvileg Terry Richardson fotós rendezte. A forrás azt is elárulta, hogy megnézték Beyoncé kiadójának téli megjelenéseit, és van egy jelentős üresjárat decemberben, úgyhogy teljesen biztos, hogy Beyoncé akkor támad majd. Az énekesnő hivatalos forrásai természetesen semmit sem erősítettek meg mindebből.