Miley törpeügye

Miley törpeügye

News

Miley Cyrus VMA-n bemutatott show-jának sokadik botránya volt, amikor egyik háttértáncosa, Hollis Jane azt állította, hogy nagyon megalázó volt az előadás. Miley háttértáncosainak egyik része, akik a macijelmezt viselték, ugyanis mind törpék voltak. Hollie Jane az egyik volt közülük, és később azt állította személyes blogjában, a botrányos fellépés után sokáig zokogott és remegett, annyira megalázottnak érezte magát. Ez volt ugyanis az első eset, hogy nem tehetsége miatt kérték fel táncolni, hanem magassága miatt, ráadásul eleinte nem is volt szó jelmezről. A lány azt állította, hogy életében először szégyellte azt, hogy törpének született, mert egyértelműen csak egy torz látványosságnak szánták.

A dolognak valamelyest ellentmond az, hogy Miley a minap közzétett egy fotót, amelyen a törpe táncosai közül hárommal üldögél, méghozzá igencsak meghitt, szeretetteljes légkörben, Miley éppen az egyik lány haját fonja be a képen. A fotót vélhetően nem Hollie Jane írására szánták válaszul, de emellett egy másik lány, Jordanna James is nyilatkozott az ügyről:

„Miley nem használ ki senkit. Minden alakot és méretet támogat. Felkarolja a másságot, elvégre mindenki különböző. Ez az, amit annyira imádok benne. egyszerűen csak lehetőséget adott nekünk.”