Jason Derülo nem tud főzni

Jason Derülo nem tud főzni

News

Jason Derülo igazán mindent megtesz azért, hogy lenyűgözze barátnőjét, Jordin Sparkst. Például csodás dalokat ír neki és a tenyerén hordozza. Egyvalamit azonban biztos nem tesz. Nem főz neki romantikus vacsorát. Derülo ugyanis teljesen analfabéta a konyhában, a minap például a rizsfőzés tudománya fogott ki rajta.

„Én vagyok a legrosszabb szakács a földön. – mondta egy interjúban. – A múltkor rizst próbáltam főzni, és sikerült úgy megcsinálnom, hogy az alja teljesen leégett, a teteje pedig kemény maradt. Teljesen meg voltam zavarodva.”

Persze arról szó sincs, hogy az énekes ne szeretné a hasát, nagyon szereti például a tengeri herkentyűket. És persze fontos számára az egészséges étkezés is, csak éppen fogalma sincs arról, mégis hogyan kell elkészíteni ezeket az ételeket.

„Ha vendégeket hívnék, biztos, hogy kaját rendelnék. Valami jó kis japánt. Máskülönben mindenki éhes maradna.”
A 24 éves énekes nem is igazán tervezi, hogy fejlesszen a tudományán, még a főzőműsorokat is messze elkerüli. Reméljük, Jordin nagyobb rutinnal bír a konyhában. Derülo visszatérő albuma, a Tattoos szeptember 20-án jelent meg.