Kanye Jézussal rappel

Kanye Jézussal rappel

News

Eddig is tudtuk, hogy Kanye West komoly istenkomplexussal rendelkezik, de Seattle-i koncertjén ezt minden eddigi tetténél jobban bebizonyította. A rapper most kezdte meg Yeezus névre hallgató lemezének bemutató turnéját, és már az első show-val sokkolta a jónépet. Az történt ugyanis, hogy Kanye eleinte egy hegy tetejéről rappelt az alattvalóknak, majd egyszercsak megjelent Jézus a színpadon, aki annyit mondott, hogy élővé akarja változtatni a holtakat és megmutatni az embereknek a fényt. A fény maga Kanye volt, aki ezt a kis show-t a Jesus Walks című számához szervezte.

A megfelelő színészt a következtő casting kiírással kereste a rapper és csapata:
„25-35 év közötti, kaukázusi férfit keresünk, vékony testalkattal, akár csak Jézus. Kanyéval fog turnézni, egy szám erejéig kell a színpadon állnia. A munkavégzés ideje szombat-vasárnap, egészen december 3-ig.”
Bármennyire is isteni Kanye, Vancouverben hiába vártak rá a rajongók. A rapper ugyanis előre nem látott bonyodalmak miatt már a turné megkezdése előtt lemondta kanadai állomását. Hiába, mindenre azért még ő sem képes.