Katy Perry két hétig fetrengett

Katy Perry két hétig fetrengett

News

Katy Perry többször is őszintén beszélt arról, hogy mennyire rosszul élte meg a Russell Branddel való szakítását. Mégis tud még újat mondani. Most pl. Prism című albumának egyik promointerjújában mesélt el újabb részletet.

„Kb. két hétig voltam ágyban. Nagyon ki voltam készülve. Iszonyatosan fájt, óriási ütés volt ez.”

Katy elmondta, hogy a fájdalom feldolgozásának egyik módja volt az, hogy az érzéseit dalok formájában oldotta fel magában.

„Először úgy akartam elnevezni az albumot, hogy Adult Reality (felnőtt valóság –a szerk.), mert teljesen ellentétje a Teenage Dream album vattacukor felhőin való ücsörgésnek. Hiszen jött ugye a pofon, és lezúgtam ebből a magaslatból. Szembesültem a valósággal, hogy az élet bizony nem mindig a hetedik mennyországban zajlik.”

Az énekesnő megint megerősítette, hogy a By The Grace of God című dal teljesen önéletrajzi ihletésű, hogy a reményvesztettségből született, illetve abból, hogy mennyire elveszítette az önbizalmát.

„Tényleg nagyon kivoltam, elveszítettem a reményt, az ünbizalmam darabokra törött. Sajnos az önazonosságom nagy része külső fprrásokból táplálkozott, nem találtam meg magamban az ént, nem építettem fel. Az önértékelésem más kezében volt, és ez ugye sosem jó ötlet, hiszen így bármikor elvehetik tőled. Ez meg is történt, össze is törték.”

Az ex és a jelenlegi:


Látjátok, hiába nagy sztár valaki, éppúgy szenved egy szakítás után, mint bárki más. De mint mindneki, Katy Perry is túljutott rajta, csak éppen ő dollármilliókat keres vele.