Niall Horan nem akar sikolyt

Niall Horan nem akar sikolyt

News

A One Direction minden One Direction rajongót imád, azt azonban kifejezetten utálják, hogy a fanek mindig sikítanak. Márpedig ez a 1D fanek egyik fontos jellemzője. Niall Horan egy interjúban mesélte el a banda bánatát.

„Az a vágyunk, hogy a kb. 20 másodperces kis meet-and-greeteken a rajongók beszélgessenek velünk egy kicsit. De nem, ők izomból belesikítanak az arcunkba. Pedig őszintén mondom, hogy csak dumálni szeretnénk velük, és meghallgatni, mit akarnak mondani.”

Érthető a srácok álláspontja, főleg annak fényében, amit Niall még elmondott. Bevallotta, hogy ő és Harry Styles is azért utál bulizni járni, mert ott mindenki állandóan ordibál. Ők sokkal jobban szeretnek beszélgetni a szórakozóhelyeken, de a hangos zene és az üvöltöző emberek miatt ez lehetetlen. Ezért járnak inkább kocsmákba. Niall még egy dolgot elárult Harry-ről. A fürtös 1D tag még az üvöltözésnél is jobban utálja a kiömlött piától ragacsos asztalokat. A tanulság tehát az, hogy valaha is összefuttok a srácokkal, ne sikítsatok, hanem beszéljetek, és tutira bónusz puszit is kaptok.

A fiúk is azt mondják: pssst!