Zayn szenved

Zayn szenved

News

Perrie Edwards egy interjúban mondta el, hogy vőlegénye, Zayn Malik nehezebben éli meg a sztárságot, mint celebtársai.A Little Mix szöszije elmondta, hogy Zayn szinte semmit sem tud normálisan csinálni a One Direction hatalmas sikere miatt. Bárhová megy, bármit csinál, rögtön a figyelem középpontjába kerül, és ez nagyon nyomasztja őt.

„Ha a zeneiparban vagy, az élet többé nem lesz már normális. – fejtegette Perrie. – Bármennyire is próbálod. Én azt csinálok, amit akarok. Állandóan shoppingolni megyek. Kimegyek kajálni. Eljárok a barátaimmal. Normálisan végezhetem a dolgaimat, de Zayn annyira híres, hogy ő ezt már nem tudja ilyen egyszerűen megtenni. Pedig nagyon szeretné. Próbálunk is eljárni, amennyire csak megoldható.”

Perrie azt is bevallotta, hogy ugyan a Little Mix egyre sikeresebb, ő egyáltalán nem látja sztárnak magát. Ő és a többi bandatag sem szeretné, ha a siker a fejükre nőne. Nem akarnak dívaként viselkedni, sem pedig elszállni. természetesen arórl is beszámolt, hogy állnak az esküvői előkészületekkel. Leginkább sehogy.

„Nem kezdtem el a lagzit tervezgetni még. Majd meglesz az ötlet is, ha kitűzzük az időpontot. De most mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. De amint lesz valami konkrétum, szólni fogunk.”

Nem minden 1D tag van ellenszenvvel a hírnév iránt. Harry Styles például nagyon is szereti. Most pont arra használja fel, hogy becserkéssze Jennifer Lawrence színésznőt, akiért már hónapok óta odáig van.


Zayn nem szereti, ha stírölik.