Demi Lovato fiatal anya lesz

Demi Lovato fiatal anya lesz

News

Demi Lovato szerint az, hogy ő Texasban nőtt fel, arra kondicionálta őt, hogy fiatalon családot alapítson. A 21 éves énekesnő a Latina magazinnak adott interjúban azt mondta, hogy még mindig úgy érzi, követnie kellene a texasi példát, amelyben felnőtt, és hamarosan illene letelepednie.

„Én egy texasi lány vagyok, szóval ösztönösen bennem van, hogy korán legyenek gyerekeim. A szívemmel azt érzem, hogy ok, itt az idő a családalapításra. Pedig tudom, hogy még nem. Nagyon sok minden van még előttem az életben, ezért le kell lassítanom a családalapítási terveimet. 5 éven belül tehát valószínűleg még nem lesznek gyerekeim, de 10 év múlva egészen biztos, hogy már anyukaként látom magam.”

Már ez is több volt a magánéletből, mint amiket általában mesélni szokott. Demi elzárkózik attól, hogy személyes ügyeiről beszéljen, azt sem lehet tudni biztosan, hogy most valóban együtt van-e exbarátjával, Wilmer Valderramával. Nemrég egyébként egy dj lány azt állította, hogy lefeküdt Demivel, így terjesztve el, hogy az énekesnő biszexuális.