Miley, az ebadta zenész

Miley, az ebadta zenész

News

Miley Cyrusról sok mindent köztudott. Manapság főleg az, hogy imád polgárpukkasztani. Bizonyára kicsit későre csúszott neki a lázadó tini korszak, dehát ez van. Viszont az is köztudott, és ez sokkal fontosabb, hogy imádja az állatokat, és többet meg is mentett már mindenféle menhelyekről, illetve támogat is kenneleket. Sok képet is posztol szőrös kedvenceiről, akikkel egyébként szeret elbujdokolni a világ szeme elől. Most elárulta, hogy olykor még koncertet is ad nekik.

„Négy szupercuki kutyám van, legtöbbször velük lógok. – mondta Miley. – Egyik nap, amikor a zongoránál ültem, arra kaptam észbe, hogy már legalább másfél órája a kutyáknak játszom. És komolyan mondom, ott ültek, és végig figyeltek. Na, gondoltam magamban, igazi lúzer vagyok, aki kutyáknak játszik.”

Miley azt is elárulta ebben az interjúban, hogy mindazok ellenére, amit az emberek gondolnak róla, szabadidejében jobban szeret otthon üldögélni, és csendes magánéletet élni.

„Az embereknek mindig azt mondom, hogy mennyire cool vagyok. De valójában szuperbéna vagyok. A magazinokból az jön le, hogy irtó menő arcokkal járom a klubokat, pedig valójában totál cinkes vagyok. Alig hagyom el esténként a házam, mert ott nem kell emberekkel foglalkoznom. Ezért is vagyok munkamániás, és vagyok sokat stúdióban is.”

Nehezen lehet elhinni, hogy Miley ennyire kis mulya lenne, bár tény, hogy ritkán szólnak a hírek arról, hogy bulihelyeken rendetlenkedne. Ő inkább a színpadon borítja ki az embereket.