Carterék vegánok lettek

Carterék vegánok lettek

News

Jay-Z elárulta, hogy ő és Beyoncé átálltak a vegán életmódra. Persze nem örökre, csupán közel egy hónapra. A hiphop mogul 44 éves lett ma (december 4-én), és az állati eredetű ételek száműzése az egyik kihívás, amelyet maga elé állított a nagy napon.

„A pszichológusok azt mondják, hogy 21 napig tart, hogy egy szokást felvegyél vagy elhagyj. A 22. napon már természetes. – kezdte vallomását a rapper a Life and Times című blogjában - December 3-án, egy nappal a 44. születésnapom előtt úgy döntöttem, hogy 22 napon át teljesen vegán leszek. Vagy, ahogy én jobban szeretem hívni, átállok a növényi alapú táplálkozásra. Nemcsak fizikai, hanem pszichés tisztítókúra is lesz ez. Nekem ez spirituális dolog is, ráadásul a számok is véletlenül csengenek össze. Pont a 44. születésnapomon kezdődik a 22 napos kihívás, amely ráadásul karácsony napján végződik. Utóirat: Beyoncé is csatlakozik hozzám ebben.”

A rapper azt is leírta, hogy még nem tudja, mi lesz karácsony után, hogy maradnak-e vegánok, vagy visszaállnak-e egy fél-vega életmódra. Kíváncsiak vagyunk, tényleg kibírják-e a vegánságot.