Katy Perry nagykövet lett

Katy Perry nagykövet lett

News

A UNICEF, vagyis az ENSZ Gyermekalapja eddig is sok celebet tudott nagykövetei sorában, és a minap újabb taggal bővítették a listát. Katy Perry-t érte a megtiszteltetés, hogy csatlakozhatott a humanitárius szervezet munkatársai közé.

Katy-t a UNICEF központjában egy különleges rendezvény keretében avatták fel, amely után egy elképesztő koncertet is adott. Nagyköveti tevékenységének egyik központi eleme a fiatalok ösztönzése a szervezet munkájában való részvételre, mellyel a világ legsebezhetőbb gyermekeinek és serdülőinek életkörülményeit kívánja javítani.

"Hiszem, hogy a segítségünkkel a fiatalok képesek lesznek változtatni az életükön" – nyilatkozta Katy. "Megtiszteltetés számomra, hogy az UNICEF jószolgálati nagykövete lehetek, és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy segítsem a gyermekeket és serdülőket, akik különböző háttérrel ugyan, de mind ugyanazt akarják: egy szebb jövőt."

Katy ezzel olyan ismert személyek sorához csatlakozott, mint David Beckham, Orlando Bloom, Jackie Chan, Selena Gomez vagy Robbie Williams.