Justin Biebernek őrzik az álmát

Justin Biebernek őrzik az álmát

News

A 19 éves énekes állítólag nagyon paranoiás lett, amióta a múltkor egy lány levideózta őt alvás közben. A szöszke kanadai azóta iszonyúan parázik az őrült rajongóktól, akiktől simán kitelik, hogy betörjenek hozzá a hotelszobákba. Ezért aztán egy 24 órás hadsereget vett fel „óriásokból”, akik nemcsak nappal, de éjjel is vigyázni fognak rá.

„Justin képtelen egyedül lenni mostanában. – árulta el egy ismerőse. – Az a kényszerképzete, hogy a rajongók betörnek a szobájába. Ráadásul állandóan hangokat hall. Ez persze totál kikészíti őt idegileg, ezért bérelt fel egy 24 órás őrszolgálatot, akik nemcsak a szobája előtt, de benn is vigyáznak majd rá. Persze két műszaknyi emberre van szüksége, hiszen valamikor nekik is pihenni kell. Mindegyik gorilla 190 centi és 110 kiló fölött van. Tehát szinte egy óriásokból álló hadsereget akar magának.”

Justin ráadásul anyjának is könyörgött, hogy legyen ott minden koncertjén. És ugyan a turné hamarosan véget ér Ausztráliában, a tinisztár állítólag nem tervezi, hogy szélnek eressze őreit. Akkor is azt akarja, hogy vigyázzanak rá, ha már saját otthonában lesz. Ajjajj, mintha vészesen közeledne egy jó kis idegösszeroppanás.

„Bóbita Bóbita álmos,
elpihen õszi levélen,
két csiga õrzi az álmát,
szunnyad az ág sürüjében."