Siva megnősül

Siva megnősül

News

A The Wantedes Siva Kaneswaran és barátnője, Nareesha McCaffrey nem átlagos celebpár. Mármint abban az értelemben nem átlagosak, hogy több, mint hat éve folyamatosan együtt vannak, és konstans szeretik egymást. Ezért döntött úgy a 25 éves énekes, hogy ideje összeházasodni.

„Konkrét kis haditervet készítettem ahhoz, hogy megkérjem a kezét. – árulta el Siva. – De közben nem mondhattam el senkinek, még a srácoknak sem, hiszen nem akartam, hogy bárki elronthassa a meglepetésemet.”

A meglepetés dupla meglepetés lett, hiszen Naressha meglepetés születésnapi bulit tartott Sivának, aki végül ezt az alkalmat ragadta meg, és fordította az egészet eljegyzési party-vá.

„Azt mondtam neki, hogy olyan születésnapi ajándékot szerettem volna, amely örökké bevési ezt az évet az emlékezetembe. – folytatta a hősszerelmes. – Már hónapokkal korábban megvettem a gyűrűt, de végül ezért lett a szülinapi bulim a befutó. Szeretem őt, minden egyes poprcikáját szeretem, ő az igazi.”
A designerként dolgozó Nareesha természetesen igent mondott, és már alig várja, hogy nekilásson az esküvő tervezésének. 2014-ben tehát Wantedes lagzira is számíthatunk.