Demi mindent akar

Demi mindent akar

News

Demi Lovato állandóan változtatja a külsejét, de arra mindig nagyon ügyel, hogy belsőleg önmaga maradjon. Mivel már tiniként szupersztár volt, rengeteg lehetősége van az önmegvalósításra, amelyeket ő meg is ragad, nem úgy, mint rengeteg, elkényeztetett celebtársa. A 21 éves énekesnő a Nylon magazinnak árulta el, hogy mi szeretne lenni, ha „nagy” lesz.

„Ha most az életemre nézek, arra gondolok, hogy egyszerűen nem lesz elég időm. – mondta Demi. – A utolsó két klipemet társrendeztem is, és ez a kamerák mögötti munka nagy álmom is. Szeretném egy nap a saját filmemet megrendezni. De közben szeretnék saját show-t is, egyfajta fiatalabb Oprah-ként. Közben dalokat is szeretnék írni előadóknak. De író is akarok lenni. És szeretném elindítani a saját smink- és bőrápolási márkámat. És rengeteg karitatív munkát is szeretnék végezni, és egy ideje már azon is gondolkodom, hogy szeretném elvégezni a jogi egyetemet.”

Ez nem semmi, ehhez valóban kevés lesz egy élet. Viszont, ami érdekes, hogy Demi nem említette a célok között az éneklést. Ez vajon azt jelenti, hogy a rajongók kezdhetnek aggódni? Majd meglátjuk.