Demi kokaint csempészett

Demi kokaint csempészett

News

Demi Lovato sok kemény dolgot elárult, amióta kijött a rehabilitációs intézetből, és élete sínre került. A 21 éves énekesnő függőségei, étkezési zavarai, önbántalmazása és más pszichés problémái miatt szorult kezelésre, amelyről mindig is őszintén beszélt. Mostanában azonban egyre sokkolóbb részleteket árul el, a legdurvábbat talán a minap. Méghozzá azt, hogy olyan erős kokainfüggő volt, hogy attól sem riad vissza, hogy a repülőkre is felcsempéssze, és ott is használja, amíg a többi utas aludt.

„Erről korábban nem beszéltem, de a drogfüggőségem sajnos elég erős volt. – mondta Demi a beszélgetés során. Mindenhová vittem magammal. Fél-egy óránként muszáj volt szippantanom, különben kikészültem. Így még repülőkre is felcsempésztem magammal. Addig vártam, amíg a többi utas elalszik, és akkor kimentem a mosdóba, és felszívtam.”

Az énekesnő fontosnak tartotta leszögezni, hogy erről senki nem tudott, hiszen akkoriban mindenkit képes volt manipulálni maga körül, és mesterien rejtegette a dolgot. Demi azt is elárults, hogy szerinte 8-9 éves kora óta voltak étkezési problémái. Édesanyja szerint ez csakis az ő hibája, hiszen ő maga is étkezési zavaroktól szenvedett, amikor Demi kicsi volt, így nem csoda, hogy önértékelési zavarai lettek.