Rihanna és A$AP Rocky?

Rihanna és A$AP Rocky?

News

Rihanna és A$AP Rocky állítólag túlságosan is barátságosan is viselkedtek a minap, így megint elterjedt a pletyka, hogy talán összejöttek. Riri és a rapper egy remek kis estét töltöttek együtt egy klubban, aszemtanúk szerint nagyon is meghitten.

„Billiárdoztak, és a lépcsőházban dumálgattak. Nem csókolóztak vagy ilyesmi, de úgy tűnt, hogy eléggé parázslik közöttük a levegő.” – mondta egy szemtanú. – Közel hajolva beszélgettek, és sok testőre volt körülöttük, akik megakadályozták, hogy bárki is képeket készítsen róluk.”

Rihannát és A$AP Rocky-t összehozták már egyszer a pletykák, miután az énekesnő feltűnt a rapper klipjében. A Fashion Killer videójának forgatása idején állítólag többen látták, amikor az énekesnő hajnalban elhagyja Rocky hoteljét. A rapper akkoriban a szupermodellel, Chanel Imannal randizott, így a szóbeszéd is gyorsan elült. Ők ketten egyébként azóta vannak jóban, hogy a 24 éves rapper közreműködött Riri Cockiness című dalában. Amikor pedig A$AP Rocky lett Riri Diamonds turnéjának support fellépője, még közelebb kerültek egymáshoz. Hogy mennyire, az tehát még ne egyértelmű.