Taylor megint lecsapott

Taylor megint lecsapott

News

Taylor Swift nem félős, ha a pasizásról van szó. Amint megtetszik neki valaki, rögtön intézkedni kezd, és tesz róla, hogy az illető biztosan észrevegye. Legutóbb az ifjú színészre, Douglas Booth-ra vetette ki a hálóját. Méghozzá elég vehemensen, legalábbis a szemtanúk szerint. Az eset még karácsony előtt történt, de csak most számoltak be róla a médiának. Taylor pedig azóta is dühös miatta.

„Miután észrevette Douglast, Taylor úgy kezdett viselkedni, mint egy állat, aki támadni készül. Körözött az áldozata körül, és mindent megtett, hogy az észrevegye. – mesélte egy szemtanú. Iszonyúan erőlködött, mindenáron flörtölni akart Douglasszel, de ő egyáltalán nem volt ebben partner, ignorálta Taylort.”
A country-énekesnő számára a nem nem válasz, ezért nem adta fel.

„Miután lerázták, Taylor elment egy piáért, és újra megközelítette a prédát. – folytatódik a beszámoló. – Aztán pedig Douglas Rómeó és Júliabeli partnerével, Hailee Steinfelddel kezdett beszélgetni, csak hogy a srác közelébe férkőzzön. Nagyon vicces volt látni ezt az egészet.”

A színész egyik haverja szerint Taylor teljesen beparáztatta Douglast. Hiszen a színész élvezi a szingliséget, és Taylor iszonyú erőlködése teljesen kiábrándította. Látjátok, hiába a hírnév és a karcsú alak, Taylor sem kaphat meg bárkit.

Belőlük nem lesz álompár...