Ke$ha rehabon

Ke$ha rehabon

News

Ke$ha január 4-én tudatta a rajongóival, hogy rehabra megy. Az énekesnő ugyanabba az intézetbe vonul be, ahol Demi Lovato kezeltette magát pár éve. Az okok is hasonlóak, méghozzá étkezési zavar. Ke$ha egyáltalán nem titkolta a dolgot, facebook oldalára is kiírta, hogy ne legyen ebből kérdés.

„Nagy élharcosa vagyok annak, hogy merjünk önmagunk lenni és szeressük magunkat. De a gyakorlattal már gondjaim akadtak. Az elkövetkező 30 napban nem leszek elérhető, mert az étkezési zavaraimra keresek megoldást. És arra, hogy újra megtanuljam magam szeretni. Pontosan úgy, amilyen vagyok.” – állt a közleményben.

Ke$ha az utóbbi időben valóban jelentős súlytól szabadult meg, de a világ azt gondolta, csupán formába került. Az énekesnő minden erejével azon volt, hogy titkolja a gondokat szerettei elől, de azok már novemberben észlelték, hogy valami nincs rendben, és nagy beszélgetéseket kezdtek az énekesnővel annak állapotáról. Aki szerencsére megfogadta tanácsaikat, és szakszerű segítséget keresett. Látjátok, milyen fontos, hogy a barátok figyeljenek egymásra!

Akkor és most