Harry héberül tanul

Harry héberül tanul

News

Harry Styles teljesen rákattant a zsidó vallásra az utóbbi időben. Olyannyira, hogy nemcsak a tanait vizsgálgatja, hanem elhatározta, hogy folyékonyan megtanul héberül írni és olvasni. És persze beszélni.

„Harry megszállottsága a tetkóival kezdődött, de most már valóban komolyan gondolja, hogy minél több dolgot megtanul a vallásról. – mesélte egy ismerőse egy magazinnak. – Már el is kezdte a tanulást, bár eddig még csak két dolgot tud leírni, azt, hogy One Direction, és persze a saját nevét.”

A húszéves énekes a zsidó életstílusról is vesz leckéket, méghozzá zsidó rendező barátjától, Ben Winstontól. Hazza máris rákattant a kóser konyhára, és a legtöbbször ilyen jellegű éttermekbe látogat. Állítólag már azt is szervezi, hogy a banda 2014-ben Izraelben is koncertezhessen. És ha valaki még mindig azt gondolná, hogy ez csak egy hóbort Harry-nek, annak eláruljuk, hogy az ifjú szívtipró sábátkor már imádkozik is. Tavaly már felmerült, hogy titokban áttért a zsidó hitre, de akkor édesapja twitter bejegyzésben tudatta a világban, hogy fia 0%-ban sem zsidó. Nekünk mindegy, csak boldog legyen.Hopp, ott egy héber tetkó, a vállán!