Valakinek nem kell Miley

Valakinek nem kell Miley

News

Miley Cyrus lett Marc Jacobs legújabb kampányának arca. Az első dolog, ami feltűnhet az embernek, hogy a fotón Miley nagyon szomorúnak tűnik. A másik pedig az, hogy a képeket bizony nem Juergen Teller fotós készítette. A fotóművész hosszú ideje Marc Jacobs tettestársa a kampányokban, így teljesen egyértelműnek tűnt, hogy most is ő készíti a divatház ikonikus képeit. No, de akkor miért David Sims volt most a fotós? A választ maga Marc Jacobs adta meg egy interjúban:

„Évek óta Juergennel dolgoztam, imádom, mint művészt. – mondta a tervező. – De egyszerűen nem akarta lefotózni Miley-t. Mi viszont mindannyian imádjuk őt, az egész lényét, az energiáját, a tehetségét, az intelligenciáját, mindent. Egyszerűen semmi sincs, amit ne bírnék benne. Egyszerűen zseniális, és persze nagyon természetes.”

Úgy tűnik tehát, hogy a világhírű fotós választás elé állította Jacobsot: vagy ő vagy az énekesnő. Jacobs pedig döntött. Hogy a fotósnak mi baja van az énekesnővel, az nem derült ki. De bizonyára nem Miley szabadszájúsága és polgárpukkasztása, hiszen Teller sem éppen prűd képeiről híres... Kíváncsiak vagyunk, ezzel megpecsételték-e további együttműködéseik sorsát. Nektek amúgy tetszik a kép? Vagy Teller stílusában menőbb lett volna?


Juergen Teller képei Marc Jacobsnak: