Niall Horant megműtötték

Niall Horant megműtötték

News

Niall Horan nem sokat ugrál az elkövetkezendő hónapokban, az biztos. Méghozzá azért, mert pár napja megműtötték a térdét, így most felépülés és gyógytorna következik számára. A brit The Sun magazin fotóriportere kapta le a sztárt, amint a Heathrow reptéren biceg mankóival. Az ír szöszinek már kiskora óta gondjai voltak a térdével, de ez a műtét most végre végett vetett lábszenvedéseinek. Niall a twitterén nyugtatta meg rajongóit.

„Helló srácok, tudom, hogy sokan láttátok a képeket a magazinban. – írta a 20 éves énekes mikroblogján. - Igen, valóban volt egy komolyabb térdműtétem, komolyabb, mint amire először számítani lehetett. De teljes siker volt, főleg, hogy mennyivel jobb lesz majd utána. Ezért most azt szeretném kérni mindenkitől, hogy tiszteljétek a magánéletemet, hiszen sok nyugalomra és pihenésre van szükségem, mielőtt nekiindulunk a világkörüli turnénak.”

A Where We Are turné április 25-én indul a kolumbiai Bogotában, eljön majd Európába, Észak-Amerikába, és október 5-én zárul majd Floridában. A fiúk sajnos Magyarországra nem látogatnak el, a legközelebbi koncerthelyszínek a svájci Bern és az olaszországi Torino lesznek.