Justin drogproblémái

Justin drogproblémái

News

Justin Bieber a saját eszetlensége miatt magára szabadította a Los Angeles-i rendőrséget, és most már drogbirtoklással vádolják. Az egész az incidenssel kezdődött, amelynek során a kanadai tinisztár tojásokkal dobálta meg szomszédjának házát, aki kihívta a rendőrséget. A kiérkező rendőrök a házkutatás során letartóztatták Bieber egyik haverját, akinél az ecstasy egy formáját és receptköteles gyógyszereket találtak. Mivel a házban több bongra is rábukkantak a rendőrök, tovább kutattak kábítószerek után. A marihuánabirtoklás tehát egyértelműnek látszik, de a több üres üveg kodein már nagyobb aggodalomra ad okot. Bieber telefonját is lefoglalták, hogy abban drogügyletek nyomaira bukkanjanak, és állítólag találtak is néhány érdekes információt a készülékben.

A kodeines üvegek miatt aztán kiderült, hogy Biebs is a sizzurp névre keresztelt drog rabja. A sizzurp egy olyan drog, amelyet köhögés elleni szirup és már gyógyszerek keverésével állítanak elő, és egyébként elég veszélyes hatásai lehetnek. Tavaly állítólag Lil Wayne is emiatt kapott agyvérzést. Közben kiderült, hogy Bieber barátai egy ideje már próbálják rábeszélni a popsztárt, hogy menjen elvonóra a drogproblémák miatt, de ő eddig hevesen ellenállt ezeknek a javaslatoknak. Most majd nem fog, ha a rendőrség is gyakorol rá némi nyomást…

Biebs egyébként nem annyira sopánkodik, tegnap éjjel pl. egy miamii sztriptízbárban 75 ezer dollárt vert el a táncosnőkre.
Ejnye Justin.