Harry Kendall Jennerrel szülinapozik

Harry Kendall Jennerrel szülinapozik

News

A One Direction legnépszerűbb szívtiprója szombaton lesz húszéves. Legújabb hódítása, Kim Kardashian egyik húga, a wannabe modell Kendell Jenner ezért úgy döntött, magánbulit tart lovagjának. Persze csak a hivatalos buli után, elvégre nem akarja Harry-t megfosztani a barátokkal való ünnepléstől. Egy ismerős kotyogta el a lány tervét egy magazinnak.

„Kendall apjának van egy gyönyörű, sziklán álló háza Kaliforniában, és meg is kérte, hadd hívja el oda Harry-t úgy, hogy csak kettesben legyenek egész hétvégén. Azt szeretné, ha egy kis időt egyedül tölthetnének, miközben Harry is végre kipiheni magát. És hogy miért ezt akarja neki ajándékba adni? Azért, mert Harry-nek úgyis midnene megvan, a kis privát hétvége pedig kellően speciálisnak tűnt.”

Kendall, aki egyébként már két hónapja randizik Harry-vel, a srác hivatalos szülinapi party-jának szervezésében is kiveszi a részét. Azt a bulit Harry jó barátja, Nick Grimshow szervezi, Londonban lesz majd, és rengeteg celebritás szerepel a meghívottak listáján.