Bieber tetkószalont nyit

Bieber tetkószalont nyit

News

Mi is beszámoltunk róla, hogy a múlt heti balhék után Justin Bieber Panamába menekült egy kis nyugis strandolásra, de menedzsere, anyja, és mentora nem hagyták, hogy elfusson a gondok elől. Utána utaztak, és állítólag alaposan elbeszélgettek vele, hogy rábírják az elvonóra. Bieber kiadójának feje, Lucian Grainge azt nyilatkozta, hogy ígéri, kevesebb terhet tesznek ezentúl Bieber vállára, hiszen világos, hogy túlfeszítették a húrt, így nem élhet egy fiatal ember.

Egy forrás pedig arról is beszámolt, hogy Bieber ezúttal tényleg hanyagolni szeretné a zenét.

„Justin azt mondta Scooternek, a menedzserének, és Ushernek, a mentorának, hogy szüksége van egy kis időre, messze a zeneipartól. Úgy érzi, hogy az utóbbi fél évben egy lélegzetvételnyi ideje sem maradt.”

Egy másik forrás azt is tudja, milyen tervei vannak Biebsnek a nyugisabb időkre.

„Justin szeretné visszavenni az uralmat élete fölött, és nem állandóan úton lenni, minden reggel más városban ébredni. A rövidtávú tervek között szerepel például egy menő tetoválószalon megnyitása, amelyet apjával közösen vinnének. Olyan szalonra gondolt, amelyhez hasonlók nemigen léteznek egyelőre.”

A Justinért aggódók abban mindenképpen egyetértettek, hogy azt megértik, hogy az énekes lazulni szeretne a sok kötelezettség után, de az örökös bulizás és drogozás ennek nem a megfelelő módja. Rendszerre és szerkezetre van szüksége ahhoz, hogy normális életet élhessen.


Tetkója aaz van, már csak egy szalon kell.