Selena szereti Lorde-ot

Selena szereti Lorde-ot

News

Lorde, a 17 éves új-zélandi énekesnő, aki rohamléptekkel hódította meg a világot, már a kezdetektől fogva őszintén megmondta, kiről mit gondol. Kapott tőle hideget, meleget Taylor Swift és Selena Gomez is, az énekesnők mégis megbocsátottak neki. Taylor például öribari stílusban fotózkodott a két Grammy-díjat is nyert énekesnővel a díjátadón, most pedig kiderült, hogy Selena Gomez is igen nagyra tartja a nagyszájú tinit. Selena a Power névre hallgató magazin legújabb címlaplánya volt, és a fotózáshoz készült interjúban mondta el a véleményét Lorde-ról, miután megkérdezték, szerinte melyik mai csaj képviseli leginkább a girl powert.

„Szerintem egy ilyen, nagyon erős előadó van. Ő nem igazán csíp engem, de ezzel nincsen semmi gond. Az ő neve Lorde, és nagyon cool. Véleményem szerint az ő üzenete nagyon is erőteljes. Iszonyú fiatal, de nagyon sok mondanivalója van, ami nagyszerű, hiszen ez még több erőt kölcsönöz neki.”

Lorde egyébként azért fikázta Selt, mert a Come & Get It című dal túlságosan antifeminista üzenetet közvetít a lányoknak, ami Lorde szerint undorító. Szerencsére Sel nem akadt ki, és továbbra is objektíven nézi Lorde munkásságát.Lorde és barátnői