Bieber parfüm

Bieber parfüm

News
Justin Bieber már kiadott néhány piperecuccot, pl. unisex parfümöt és körömlakkot is, most azonban itt a női parfüm. A Justint utálók már a hír hallatára is kiborultak, hát még ha meglátják majd a reklámot. A parfümhöz, ami a Someday névre hallgat, már el is készült a reklám, ami szerint, ha ilyet használsz, Justin melletted terem és nyakon csókol, és kiröppent a szobádból, mint Pán Péter Wendyt. Justin ezt írta ki Twitterén a parfümről:

„Legyünk őszinték: egy srác számára nagyon is fontos, hogy milyen illata van egy lánynak. Mély kapcsolatom van a rajongóimmal, ezért egy olyan illat elkészítése, ami nekem is tetszik, egy újabb módja annak, hogy közelebb kerüljenek a világomhoz.”

A parfümnek egyébként nem Bieber szaga van, bár a legtöbb rajongó vélhetőleg ezt venné legszívesebben, hanem gyümölcsös jegyeket tartalmaz. A szíves-virágos tetejű üvegcse júniusban kerül a boltokba, és minden eladott darab árából 35 cent jótékony célra megy majd. Használnátok ilyet, vagy megvennétek a csajotoknak?