Louis Tomlinson tesói

Louis Tomlinson tesói

News
A One Direction 22 éves szítiprója újabb kistesókkal gazdagodott. Édesanyja, a 40 éves Johanna Poulston pár napja egészséges ikreknek adott életet. A két kicsit Ernestnek és Dorisnak hívják, és kétpetéjű ikrek. Louis-nak eddig négy lánytesója volt köztük egy ikerpár, és most a kislány mellett végre egy öcsikét is hozott neki a gólya. Louis mennyei boldogságban úszik, első látásra szerelembe esett kistesóival.

„A család nagyon fontos Louis számára, ezért is időzítette úgy a dolgait, hogy otthon lehessen, amikor a babák megérkeznek. – mesélte egy ismerőse. – A húgai a világot jelentik számára, de már nagyok, ezért most iszonyú boldog, hogy újabb két bébitesót kényeztethet el.”

A One Directionös srácok mindeközben jól megérdemelt pihenésüket töltik. Niall, Liam, Zayn, Harry és Louis három hónapig pihennek most a hektikusra sikerült, világturnéval sűrített 2013-as év után. Simon Cowell pedig elárulta, hogy a srácok életéről szóló reality sorozat közelebb áll a megvalósuláshoz, mint azt a rajongók remélni merik, ugyanis a következő hetekben konkrét dolgokat és részleteket fognak megbeszélni róla a srácokkal.