Rihanna nem akart hírnevet

Rihanna nem akart hírnevet

News
Rihanna, aki február 2¬0-án töltötte be a 26. életévét, immáron harmadjára lett az amerikai Vogue címlaplánya. A magazinnak adott interjújában érekes dolgokat mesélt el, amelyeket eddig nem osztott meg a nagyvilággal. Például azt, hogy esze ágában sem volt híres lenni.

„Sokat énekeltem gyerekkoromban. Rengeteget. Keményen gyakoroltam, hogy irányítani tudjam a hangon. Imádok énekelni. De soha nem akartam híres lenni. Csak annyit szerettem volna, hogy a zenémet az egész világon szeressék. De aztán ezzel együtt jött a hírnév is. Soha nem tudtam elképzelni, hogy ezt valaha is meg lehet majd szokni.”

De Riri nemcsak ezt árulta el, hanem azt is, hogy mennyit szenved a divatért, különösen az extrém, magassarkú cipőkkel, amelyek viselése fájdalommal jár.

„Ez nem a fájdalomról szól. – mondta. – Ez egyfajta állásfoglalás, kötelezettség. Azt mondom magamnak, hogy így meg úgy akarok kinézni, a fájdalommal meg csak később foglalkozom. Voltak olyan éjszakáim, hogy csak lábujjhegyen tudtam közlekedni, mert a talppárnácskáim annyira fájtak, hogy konkrétan állni sem tudtam.”

Hát igen, ha valaki, akkor Riri tudja, hogy a hírnév nemcsak játék és mese...

Hogy tetszik a címlap?