Christian Bale-nek gerincsérve van

Christian Bale-nek gerincsérve van

News

A 43 éves színész újra bámulatos átalakuláson ment át, majdnem 20 kilót szedett fel az Amerikai botrány című film kedvéért. Nem ez volt Bale egyetlen hatalmas hízása, ahogyan a döbbenetes fogyások is simán belefértek számára egy-egy szerep kedvéért. Az orvosok már jó ideje figyelmeztetik arra, hogy ez nem tesz jót szervezetének, és az aggodalmak most beigazolódtak. A színésznek gerincsérve lett. Semmit nem csinált máshogy, mint korábbi testsúlyingadozásainál, de már nem annyira fiatal, így a teste sem képes olyan jól reagálni ezekre a változásokra.
Az Amerikai botrány rendezője, David O. Russell már a forgatás közben érezte, hogy gáz van. Így mesélt egy magazinnak:

„Egy ponton azt mondtam neki, hogy most már elég legyen! 7 centit veszített a magasságából, aztán kiderült, hogy gerincsérve lett. De nem panaszkodott sosem, hiszen egy csendes, intelligens ember, végtelen szenvedéllyel a szakmája iránt.”

7 centi mínusz, 20 kiló, egy gerincsérv és egy Oscar-jelölés plusz. Így áll tehát Christian Bale mérlege az Amerikai botránynak köszönhetően, és ő nyilván azt érzi, hogy megérte. Egyébként nem ebben a filmet változott a legnagyobbat. A Gépész című filmhez 27 kilótól szabadult meg a csontsovány szerep kedvéért, aztán Batmanként rengeteg izmot pakolt magára, amitől újra megszabadult A harcos című film drogos edzőjének szerepéért. Ez egyébként Oscar-díjat hozott neki 2011-ben. Az viszont szinte biztos, hogy több ilyen brutális transzformációt nem engednek neki az orvosok.

Nem lazázik...


Az Amerikai botrányban pedig: