Kim nem nagyzol

Kim nem nagyzol

News
Kim Kardashian azt nyilatkozta, hogy esküvőjük nagyon intim lesz, alig néhány vendéggel. Kanye West menyasszonya egy talk show-ban mondta el, hogy egyáltalán nem vágyik őrületes pompára.

„Szuper, nagyon szuper, de kicsi, meghitt esküvőnk lesz. – mondta Kim. – Ahogy haladunk előre a tervezéssel, egyre inkább arra jutunk, hogy minél kisebbet szeretnénk, olyan intimet, amilyet csak lehet. És amilyenre az emberek soha nem is gondolnának.”

A celebritás még azt is hozzátette, hogy kábé naponta húznak ki újabb és újabb neveket a vendéglistáról még a családjaikból és barátaik közül is.

Hogy erre senki nem számított, az biztos, főleg, miután Kanye West nemrég még világraszóló lagziról beszélt, amely egy egyhetes fesztivál hangulatát kelti majd, tűzzsonglőrökkel, és úgy egyáltalán mindennel, ami nem illik egy intim esküvőhöz. Persze lehet, hogy az esküvő és a lakodalom náluk két külön téma, és csak a lagzi lesz csak durván fényűző. A pár májusban kel majd egybe Franciaországban, és az biztos, hogy minden mozzanatról értesülni fogunk majd a bulvármédián keresztül.