Robin Thicke válik

Robin Thicke válik

News
Nemcsak Katy Perry kapcsolata ment tönkre mostanában, hanem Robin Thicke-é is. A popsztár néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy feleségével, Paula Pattonnel véget vetnek kapcsolatuknak. A pár egyébként őrülten régóta együtt volt, úgy tűnt, hogy igazi álomszerelem az övék. Házasságuk csaknem 9 évig tartott, de előtte már 11 éve jártak. Ami, tekintve, hogy 36 és 38 évesek, elég durvának számít, elvégre a tiniszerelmek ritkán fajulnak házasságig.

„Mindig szeretni fogjuk egymást, és örökké legjobb barátok maradunk. – tették közzé közös nyilatkozatukban, amelyet a People magazin hozott nyilvánosságra. – Mégis, ezúttal közösen úgy döntöttünk, hogy szakítunk.”

A pár akkor találkozott először, amikor Thicke még csak 14 éves volt, Paula pedig 16. Két évvel később randizni kezdtek, és végül 2005-ben házasodtak össze. 2010-ben pedig megszületett fiuk, Julian. A szerelem az évek során sok mindent túlélt, azonban úgy látszik betett neki Thicke hirtelen bekövetkező masszív világhírneve, amely a Pharrell-lel közös Blurred Lines-nak köszönhető, amely gyakorlatilag 2013 egyik himnusza volt. A dal egyébként vicces módon feleségéről szól, ő a számban is megénekelt „good girl”.